Back to home page

DOS ain't dead

Forum index page

Log in | Register

Back to the forum
Board view  Mix view

Not MPXplay bug but USB vs. CTmouse problem (Announce)

posted by DOS386(R), 21.07.2016, 06:56

> CTMouse driver has some interferencies with USB stuff in some computers.
> Try check your problem with any USB disk plugged into USB port and also
> without any USB device at all. (don't change it on the fly, you have to
> make a complete boot).
> Also try in your BIOS enable and disable the "Legacy emulation of USB
> mouse" option

Thanks ... the Corpus Delicti does not even have USB mouse emulation ... and USB keyboard emulation was already OFF, and no USB device plugged in.

> On my computer I have a little bit similar problem with 4-combination:
> 1) Legacy emulation of USB mouse off (in BIOS)

bad with OFF and good with ON ?

> 4) Loaded national keyboard driver

I never use such stuff.

I tested on another PC, problem does NOT occur.

I doubt that it is related to USB, as USB is actually completely off, but something bad between MPXPLAY and the BIOS. Unfortunately I can't update the BIOS as the latest and best one is already installed. The previous version completely rejected the CPU, the PC reliably froze immediately after switch ON :-D

---
This is a LOGITECH mouse driver, but some software expect here
the following string:*** This is Copyright 1983 Microsoft ***

 

Complete thread:

Back to the forum
Board view  Mix view
15108 Postings in 1358 Threads, 246 registered users, 12 users online (0 registered, 12 guests)
DOS ain't dead | Admin contact
RSS Feed
powered by my little forum